Reduceri!

Pompa Annovi Reverberi JK 15.20

Presiune:200 bari

Debit:15 litri/min

Putere electrica necesara:5.5 kw

Rotatii motor:1450 rpm

Greutate:10 kg

2.208,00 lei (pret fara TVA)

Descriere

Aceasta pompa a fost dezvoltata cu imbunatatiri care permit cresterea fiabilitatii si reducerea intretinerii.

Pompa este de design conventional cu arbore cotit din otel de inalta rezistenta si sustinuta de doi rulmenti conici de calitate premium produsi de una dintre companiile lider mondial din acest sector.

Bielele sunt dintr-un aliaj special de bronz cu performanțe mecanice și de frecare reduse excelente, capul pompei este nichelat pentru protecție suplimentară împotriva substanțelor chimice în timp ce corpul pompei este din aliaj de aluminiu de înaltă rezistență turnat sub presiune anodizat și cu un tratament de vopsea care cresc rezistența la coroziune.

Capacul din spate a fost extins pentru a contine o cantitate mai mare de ulei si a asigura o lubrifiere mai buna, capacul de refulare a uleiului este magnetic astfel incat atrage si colecteaza toate particulele de metal provenite din uzura pieselor mecanice aflate in miscare.

Pistoanele sunt din ceramica cu un tratament de lustruire si cu o grosime expandata care ii sporesc rezistenta si durabilitatea, in timp ce ghidajele pistoanelor au un diametru de defilare dublu pentru a prelungi durata de viata a simeringurilor.

Sistemul de etanșare cu apă a fost îmbunătățit printr-un sistem de etanșare dublă de durată lungă în care etanșarea primară este capabilă să reziste la presiuni mari, iar cea secundară previne scurgerea apei.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pompa Annovi Reverberi JK 15.20”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *