Reduceri!

Promotie POMPA ANNOVI REVERBERI RK 15 / 20

Pompa de Presiune Profesională Annovi Reverberi RK 15.20 pentru Spălătorii Auto

O pompă de presiune profesională este o componentă esențială în echipamentele de spălătorii auto, oferind performanțe superioare și durabilitate în operațiunile zilnice. Aceasta este proiectată pentru a furniza o curățare eficientă și rapidă a vehiculelor, adaptându-se cerințelor intensive ale unui mediu de spălătorie auto. Iată o descriere detaliată a caracteristicilor și avantajelor unei pompe de presiune profesională cu specificațiile menționate:

Caracteristici Tehnice:

 1. Presiune Maximă:
  • 200 bari: Asigură o putere de curățare excelentă, capabilă să îndepărteze eficient murdăria, grăsimea și alte reziduuri de pe suprafața vehiculelor.
 2. Debit:
  • 15 litri pe minut: Furnizează un flux de apă constant și suficient pentru a acoperi rapid și eficient zone mari de curățare, optimizând timpul de lucru.
 3. Putere Electrică Necesară:
  • 5.5 kW: Motorul electric puternic asigură o funcționare fiabilă și continuă, chiar și în condiții de utilizare intensă.
 4. Rotatii Motor:
  • 1450 RPM: Rotațiile motorului sunt optimizate pentru a oferi performanțe maxime și durabilitate, reducând uzura și prelungind durata de viață a pompei.
 5. Greutate:
  • 9.5 kg: Designul compact și greutatea redusă fac ca pompa să fie ușor de manevrat și instalat, fără a compromite performanța.
 6. Capul Pompei:
  • Din inox: Capul pompei fabricat din oțel inoxidabil oferă rezistență la coroziune și durabilitate superioară, asigurând o funcționare pe termen lung în condiții de utilizare frecventă.
 7. Pistoane de Ceramică:
  • Pistoane ceramice: Acestea sunt extrem de rezistente la uzură și temperaturi ridicate, asigurând o eficiență maximă și o durată de viață prelungită a pompei.

Avantaje și Beneficii:

 1. Performanță de Curățare Superioară:
  • Presiunea de 200 bari și debitul de 15 litri pe minut oferă o putere de curățare excepțională, facilitând îndepărtarea rapidă și eficientă a murdăriei de pe toate tipurile de vehicule.
 2. Durabilitate și Fiabilitate:
  • Capul din inox și pistoanele ceramice conferă pompei o rezistență excelentă la coroziune și uzură, garantând o funcționare de lungă durată chiar și în condiții dificile.
 3. Eficiență Energetică:
  • Motorul de 5.5 kW și rotațiile de 1450 RPM asigură un consum optim de energie, reducând costurile operaționale fără a sacrifica performanța.
 4. Design Compact și Ușor:
  • Cu o greutate de doar 9.5 kg, pompa este ușor de transportat și instalat, facilitând operațiunile de întreținere și reparații.
 5. Compatibilitate și Versatilitate:
  • Pompa este potrivită pentru o gamă largă de aplicații în spălătoriile auto, de la spălarea caroseriei și a jantelor, până la curățarea șasiului și a altor componente ale vehiculelor.

Aplicabilitate în Spălătoriile Auto:

 • Spălătorii auto self-wash și manuale: Ideale pentru utilizarea în spălătoriile auto unde sunt necesare performanțe ridicate și fiabilitate pentru curățarea eficientă a vehiculelor.
 • Curățarea detaliată a vehiculelor: Presiunea ridicată și debitul optim permit o curățare detaliată și completă, inclusiv îndepărtarea murdăriei greu de accesat.

În concluzie, o pompă de presiune profesională cu aceste specificații oferă soluția ideală pentru spălătoriile auto care doresc să combine puterea de curățare excepțională cu durabilitatea și eficiența operațională. Aceasta reprezintă o investiție valoroasă pentru orice spălătorie auto, contribuind la îmbunătățirea calității serviciilor și satisfacției clienților.

Pachet promotional

3 bucati

 

5.085,00 lei (pret fara TVA)

Descriere

Pompa presiune folosita in sistemele de  spălare profesionale  și sistemele industriale. Corpul pompei și capacele din aliaj de aluminiu turnat sub presiune. Capac spate cu scurgere ulei și nivel ulei. Fixați cu joja pentru nivelul uleiului pe corpul pompei. Mișcarea pistoanelor efectuată prin intermediul sistemului bielă – manivelă. Arborele pompei din oțel presat de înaltă rezistență. Rulmenți principali supradimensionați. Biele din aliaj special zinc-aluminiu turnat sub presiune cu proprietăți anti-frecare. Pistoane ceramice integrate. Capul pompei din alamă nichelată. Sistem de etanșare cu două garnituri. Capacele supapelor de intrare și ieșire pentru o mai bună întreținere.

Caractristici tehnice

Presiune  – 200 bari

Debit apa – 15 l / min

Rotatii motor – 1450 rotatii/ min

Putere electrica – 7.5 Hp / 5.5 Kw

1 recenzie pentru Promotie POMPA ANNOVI REVERBERI RK 15 / 20

 1. vBHIOMcWR

  cpABzfvyC

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *