Furtun Spalatorie Self Service Albastru

Avantaje și caracteristici ale furtunului de presiune siliconat:

 1. Rezistență la presiune înaltă:
  • Furtunul de presiune siliconat este proiectat pentru a rezista la presiuni ridicate, esențial pentru spălătoriile auto self-wash. Acesta asigură un flux constant și puternic de apă și detergent, necesar pentru o curățare eficientă a vehiculelor.
 2. Durabilitate și longevitate:
  • Materialul siliconat de înaltă calitate conferă furtunului o durată lungă de viață, rezistând la uzură, abraziune și deteriorare. Acesta este capabil să facă față utilizării intensive și condițiilor dificile din spălătoriile auto.
 3. Flexibilitate și manevrabilitate:
  • Furtunul siliconat este extrem de flexibil, permițând manevrarea ușoară în jurul vehiculelor și echipamentelor. Aceasta îmbunătățește eficiența operațiunilor de curățare și reduce efortul necesar din partea utilizatorilor.
 4. Rezistență la temperaturi extreme:
  • Furtunul de presiune siliconat poate funcționa eficient într-un interval larg de temperaturi, atât în condiții de căldură extremă, cât și de frig. Aceasta asigură performanțe constante și fiabile pe tot parcursul anului.
 5. Compatibilitate chimică:
  • Materialul siliconat este rezistent la acțiunea detergentului și a altor substanțe chimice utilizate în spălătoriile auto. Acest lucru previne degradarea furtunului și asigură o funcționare sigură și eficientă.
 6. Siguranță și conformitate:
  • Furtunurile de presiune siliconate sunt fabricate în conformitate cu standardele de siguranță și reglementările industriei. Acestea sunt proiectate pentru a minimiza riscurile de scurgeri sau ruperi, protejând atât utilizatorii, cât și echipamentele.
 7. Ușurință în întreținere:
  • Materialul siliconat este ușor de curățat și întreținut, reducând timpul și costurile asociate cu operațiunile de întreținere. Furtunul își păstrează aspectul și funcționalitatea pe termen lung, fără a necesita îngrijiri speciale.

Aplicabilitate în spălătoriile auto self-wash:

 • Curățare eficientă a vehiculelor: Furtunul de presiune siliconat asigură un flux puternic de apă și detergent, facilitând îndepărtarea murdăriei și a reziduurilor de pe caroserie, jante și alte părți ale vehiculului.
 • Adaptabilitate: Datorită flexibilității și rezistenței sale, furtunul poate fi utilizat în diverse configurații și cu diferite accesorii, adaptându-se nevoilor specifice ale fiecărui client.

 

125,00 lei (pret fara TVA)

Descriere

Furtun Spalatorie Self Service Albastru

Furtun presiune creat pentru SPALATORIILE SELF SERVICE. Este fabricat cu insertie textila la interior pentru a rezista presiunilor mari, iar la exterior este acoperit cu silicon. Isi mentine flexibilitatea atat la temperaturi ridicate cat si la cele joase.

Manevrarea furtunului self service este usoara si confortabila atasat echipamentelor de pulverizare.

Lungime: 4 m

Se poate comanda pe orice lungime doreste clinetul.

 

 

3 recenzii pentru Furtun Spalatorie Self Service Albastru

 1. zumtvXJLsZw

  FLEtBqvxhM

 2. * * * Apple iPhone 15 Free * * * hs=c329b7806d0b69962edd49fb1f8d444a*

  gw1ovx

 3. JkjomaQMWPKBZUnN

  tbCKqFMlUwOBkcxA

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *