Pompa Dozaj Detergent Seko

Avantaje și caracteristici ale unei pompe de dozaj detergent Seko:

 1. Precizie în dozare:
  • Pompa de dozaj Seko este proiectată pentru a asigura o dozare exactă a detergentului, ceea ce permite utilizarea eficientă a soluțiilor de curățare. Acest lucru garantează că fiecare vehicul primește cantitatea optimă de detergent pentru o curățare eficientă, reducând risipa și asigurând rezultate uniforme.
 2. Fiabilitate și durabilitate:
  • Fabricată din materiale de înaltă calitate, pompa Seko este construită pentru a rezista în condiții de utilizare intensă. Componentele durabile și designul robust asigură o funcționare fiabilă pe termen lung, minimizând necesitatea intervențiilor de întreținere și reducând timpii de nefuncționare.
 3. Reglare facilă și flexibilitate:
  • Sistemele de dozare Seko sunt echipate cu opțiuni de ajustare ușoară, permițând operatorilor să regleze cantitatea de detergent în funcție de nevoile specifice. Acest lucru oferă flexibilitate în utilizare, adaptându-se la diferite tipuri de vehicule și nivele de murdărie.
 4. Eficiență energetică și economică:
  • Pompa de dozaj Seko este concepută pentru a optimiza consumul de detergent și apă, contribuind astfel la reducerea costurilor de operare. Prin utilizarea unui sistem de dozare precis, se asigură că resursele sunt folosite în mod eficient, ceea ce este benefic atât din punct de vedere economic, cât și ecologic.
 5. Ușurința în instalare și operare:
  • Designul ergonomic și intuitiv al pompelor Seko facilitează instalarea rapidă și operarea simplă. Acestea sunt concepute pentru a fi integrate ușor în sistemele existente ale spălătoriilor auto self-wash, fără a necesita modificări complexe sau costisitoare.
 6. Compatibilitate cu diverse detergenti:
  • Pompa de dozaj Seko este compatibilă cu o gamă largă de detergenti, inclusiv cei specifici pentru spălătorii auto. Aceasta permite operatorilor să utilizeze diferite tipuri de soluții de curățare, în funcție de cerințele specifice și preferințele clienților.
 7. Securitate și conformitate:
  • Echipamentele Seko sunt conforme cu standardele de siguranță și reglementările în vigoare, asigurând o utilizare sigură pentru operatori și utilizatori. Sistemele sunt dotate cu caracteristici de protecție pentru a preveni supradozajul sau alte probleme tehnice.

Aplicabilitate în spălătoriile auto self-wash:

 • Distribuția uniformă a detergentului: Asigură că fiecare vehicul primește o cantitate corespunzătoare de detergent pentru o curățare eficientă.
 • Reducerea costurilor: Prin utilizarea eficientă a detergentului, se reduc costurile operaționale, crescând astfel profitabilitatea afacerii.
 • Îmbunătățirea experienței utilizatorilor: Clienții beneficiază de rezultate de curățare superioare, ceea ce poate conduce la o satisfacție sporită și la fidelizarea acestora.

În concluzie, pompa de dozaj detergent Seko reprezintă o soluție de înaltă performanță pentru spălătoriile auto self-wash, oferind avantaje semnificative în ceea ce privește eficiența, fiabilitatea și economia de resurse. Aceasta contribuie la optimizarea operațiunilor de curățare, asigurând totodată un mediu de lucru sigur și conform cu standardele industriei.

 

4o

750,00 lei (pret fara TVA)

Descriere

Pompa Dozaj Detergent Seko

Pompa dozaj pentru detergent.
Pompa de dozaj este folosita in instalatiile de self service, avand un sistem de dozare constant al detergentului, precis , reglare fina, ideala pentru spumare tip frisca sau spumare abundenta.
Materialele din care sunt confectionate pompele dozatoare face posibila utilizarea acestora si cu lichide agresive.
Vine comercializata impreuna cu fitinguri si tuburi pentru aspirare.

3 recenzii pentru Pompa Dozaj Detergent Seko

 1. * * * Apple iPhone 15 Free * * * hs=30616f1d8515e1459e8861fee4f023e3*

  u5bq0i

 2. rnIQFRLTc

  dwslAOKkqrt

 3. oBrihOcxs

  GBnYvCVPuMf

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *