Reduceri!

Cleme Covorase

Avantaje și caracteristici ale clemelor din inox pentru prinderea covorașelor:

 1. Durabilitate și rezistență:
  • Fabricate din oțel inoxidabil de înaltă calitate, aceste cleme sunt extrem de durabile și rezistente la coroziune, rugină și alte forme de deteriorare. Aceasta asigură o durată lungă de viață, chiar și în condițiile dificile din spălătoriile auto, unde sunt expuse frecvent la apă, detergent și umezeală.
 2. Fixare sigură și eficientă:
  • Clemele din inox sunt proiectate pentru a prinde ferm covorașele auto, prevenind alunecarea sau căderea acestora în timpul curățării. Acest lucru permite curățarea completă și uniformă a covorașelor, îmbunătățind calitatea serviciului oferit.
 3. Versatilitate:
  • Aceste cleme sunt compatibile cu o varietate de dimensiuni și tipuri de covorașe auto, inclusiv cele din cauciuc, material textil sau alte materiale. Versatilitatea lor le face ideale pentru utilizarea în spălătoriile auto self-wash și manuale, unde se pot confrunta cu o gamă largă de tipuri de covorașe.
 4. Ușurința în utilizare:
  • Designul ergonomic și intuitiv al clemelor permite utilizarea lor simplă și rapidă, fără a necesita efort considerabil din partea operatorilor. Acest lucru contribuie la eficiența operațiunilor și la reducerea timpului necesar pentru procesul de curățare.
 5. Întreținere minimă:
  • Datorită materialului din inox, clemele necesită întreținere minimă. Ele sunt ușor de curățat și nu necesită tratamente speciale pentru a-și menține funcționalitatea și aspectul.
 6. Estetică profesională:
  • Aspectul elegant și profesional al clemelor din inox contribuie la imaginea generală a spălătoriei auto, oferind un aspect curat și bine organizat. Acest lucru poate spori satisfacția clienților și impresia generală asupra serviciilor oferite.

Aplicabilitate în spălătoriile auto:

 • Spălătorii self-wash: În aceste locuri, clemele din inox oferă utilizatorilor posibilitatea de a fixa covorașele în mod sigur, permițându-le să efectueze o curățare temeinică fără riscul ca covorașele să se deplaseze sau să cadă.
 • Spălătorii manuale: În spălătoriile manuale, personalul poate folosi aceste cleme pentru a asigura prinderea covorașelor, asigurând astfel o curățare detaliată și eficientă. Aceasta contribuie la un flux de lucru mai rapid și la rezultate mai bune pentru clienți.

Beneficii suplimentare:

 • Siguranță sporită: Clemele din inox reduc riscul de accidente sau incidente legate de alunecarea covorașelor, contribuind la un mediu de lucru mai sigur.
 • Protecția mediului: Materialul inoxidabil este reciclat și sustenabil, contribuind la eforturile de protecție a mediului.

În concluzie, clemele din inox pentru prinderea covorașelor sunt accesorii indispensabile în spălătoriile auto, oferind durabilitate, eficiență și versatilitate. Ele îmbunătățesc calitatea serviciilor de curățare și contribuie la o operare mai sigură și mai eficientă, reprezentând o investiție valoroasă pentru orice spălătorie auto.

150,00 lei (pret fara TVA)

Descriere

Cleme pentru Covorase din inox de 2 mm pentru spalatoriii auto manuale si de tip Self Service usor de folosit.

Pretul afisat este per bucata la o  comanda  de minim 4 bucati!

3 recenzii pentru Cleme Covorase

 1. HzFDvWmOYwNLBu

  oBuZhJQcL

 2. * * * Apple iPhone 15 Free: http://sidim.org/upload/go.php * * * hs=62bd1e629015d5b6847c70bfa939d19e*

  y7q4el

 3. PXIvpflibUt

  rFZTHRwleQ

Adaugă o recenzie

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *